Submissions

Online Submissions

Already have a Username/Password for Universitas Islam Malang Conference?
Go to Login

Need a Username/Password?
Go to Registration

Registration and login are required to submit items online and to check the status of current submissions.

Author Guidelines

• Naskah bisa berupa artikel konseptual atau berbasis penelitian.
  • Manuscripts must not have been published previously or be under consideration for publication elsewhere in any form.
  • Manuscripts should be between 3,500-7,000 words, typed in MS Word doc. format, using 12 size Times New Roman fonts, double-spaced on A4-size paper.
  • Margins should be set as top and left 3 cm, and bottom and right 2.5 cm.
  • Title is typed in ALL CAPITALS, BOLD, CENTERED
  • Level one headings are typed in Capital-lowercase, Bold, Left Justification
  • Level two headings are typed in Capitals-lowercase, Italic-bold, Left Justification
  • Level three headings are typed in Capitals-lowercase, Italic, Left Justification
  • Conceptual articles should include: (a) Title; (b) Full name of author(s) (without title(s)) together with institutional affiliation and email address; (c) Abstract (max. 200 words); (d) 3-5 keywords; (e) Introduction without heading; (f) Body text; and (g) References.
  • Research-based articles should contain: (a) Title; (b) Full name of author(s) (without title(s)) together with institutional affiliation and email address; (c) Abstract (max. 200 words); (d) 3-5 keywords; (e) Introduction without heading, which includes review of related literature and research purposes; (f) Method; (g) Findings and Discussion; (h) Conclusions and Suggestions; (i) References; and (j) Appendix, if any.
  • The list of references includes only those that are cited/referred to in the article.
  • The references should be presented alphabetically and chronologically, and be written in accordance with the APA style (7th edition).

Submission Preparation Checklist

1. The submission has not been previously published, nor is it before another conference for consideration (or an explanation has been provided in Comments to the Director).
  2. The submission file is in OpenOffice, Microsoft Word, RTF, or WordPerfect document file format.
  3. All URL addresses in the text (e.g., http://pkp.sfu.ca) are activated and ready to click.
  4. The text is single-spaced; uses a 12-point font; employs italics, rather than underlining (except with URL addresses); and all illustrations, figures, and tables are placed within the text at the appropriate points, rather than at the end.
  5. Teks mematuhi persyaratan gaya dan bibliografi yang diuraikan dalam Panduan Penulis , yang dapat ditemukan di Tentang Konferensi.
  6. Jika mengirimkan ke trek peer-review konferensi, nama penulis dihapus dari pengiriman, dengan "Penulis" dan tahun digunakan dalam bibliografi dan catatan kaki, bukan nama penulis, judul makalah, dll.
  7. Jika mengirimkan ke peer review, semua dokumen Microsoft Office (termasuk File Tambahan) telah disimpan dengan masuk ke File dan memilih Save As; mengklik Alat (atau Opsi di Mac); mengklik Keamanan; memilih "Hapus informasi pribadi dari properti file saat disimpan"; mengklik Simpan.